Vidreres instal·larà més càmeres de videovigilància i dos lectors de matrícules

L'objectiu és reduir els actes incívics i detectar accions delictives

L'Ajuntament de Vidreres (Selva), ha determinat instal·lar més càmeres de videovigilància després dels bons resultats que s'han obtingut de les ja situades en diverses zones del municipi per tal d'evitar o disminuir les situacions incíviques que fins ara es produïen amb abocaments massius, entre d'altres.

Segons el regidor d'Urbanisme i Sostenibilitat Mediambiental, Enric Gual, “aquestes càmeres ens serveixen per reduir l’incivisme en aquest àmbit al municipi i ens seran molt útils de cares a un futur quan s’implanti el porta a porta a Vidreres, ja que es poden aprofitar per tenir un control a les futures àrees de recollida de residus”. 

El bon balanç fa que properament s’instal·lin càmeres de videovigilància en cinc llocs més del municipi. 

Actualment hi ha quatre càmeres a Aiguaviva Park: a la zona de la font, al carrer avellaner, al carrer Garrofer i al carrer Crisantem; una al nucli (carrer Deulofeu) a més d’una instal·lada a la zona de la Goba

A curt termini també s’instal·laran aparells a l’entrada de Terrafortuna i a l’entrada de Mas Flassià (carrer de la Selva). 

A banda d’aquestes actuacions també s’amplien els punts de control de matrícules que es troben a tres entrades del poble. Properament s’instal·laran dues càmeres més de lectura de matrícules a l’entrada d’Aiguaviva Park. Això permet intercanviar informació amb les autoritats en matèria de seguretat per captar vehicles robats o amb antecedents delictius i evitar així aldarulls al municipi, tot augmentant-ne la seguretat.