La propera edició del Black Music Festival s'allargarà excepcionalment durant tot l'any 2021

Snarky Puppy, Ben L'Oncle Soul, Lágrimas de Sangre i Las Karamba, entre els primers artistes confirmats

El Black Music Festival celebrarà el 2021 una edició que s'allargarà molt més enllà de l'habitual. Davant un any que es preveu "incert i complicat pels festivals", l'organització ha decidit esponjar la seva activitat per "garantir" una programació similar a la d'edicions anteriors i que tots els concerts segueixin les mesures de seguretat pertinents. La cita arrencarà al març, com sempre, i programarà concerts i activitats fins a final d'any.

Així, per exemple, els nord-americans Snarky Puppy, caps de cartell destacats, actuaran a l'Auditori de Girona a l'agost. Altres artistes que el 'Black Music Festival Edició Especial' ha confirmat aquest dijous són el francès Ben L'Oncle Soul i també els catalans Lágrimas de Sangre i Las Karamba.

El festival gironí s'ha proposat "garantir una programació el més semblant possible" a les edicions precedents, és a dir, que pugui presentar artistes internacionals i locals la presència dels quals no es vegi compromesa per l'evolució de la pandèmia. Cal recordar que el Black Music Festival va ser un dels primers festivals a plegar enguany per culpa de la primera onada del coronavirus.

Els primers artistes confirmats d'aquesta edició també hi són la vocalista Koko-Jean amb The Tonics i Dani Nel·lo, La Sra Tomasa i Aiala i Mònica Green, (aquestes dues programades respectivament al Teatre Bartrina de Reus). Les entrades pels primers artistes anunciats s'han posat a la venda aquest dijous.

La direcció del festival remarca que aquesta és una situació "excepcional" i que per tant, en futures edicions el Black Music Festival tornarà a les seves dates i programacions habituals.