L'institut Santa Eugènia de Girona instal·la un punt de recàrrega per a vehicles elèctrics

Servirà pel professorat i les pràctiques dels alumnes d'electricitat

L'Institut de Santa Eugènia de Girona ha inaugurat, després d'un període de prova, un punt de recàrrega de vehicle elèctric a l'aparcament del centre educatiu.

El punt és alimentat per una instal·lació fotovoltaica connectada a la xarxa elèctrica de l'institut. A més de donar servei al professorat, també s’utilitzarà per fer pràctiques amb els alumnes dels cicles formatius d'electricitat.

Aquest és un projecte col·laboratiu entre els departaments d’Electricitat i Electrònica i el d’Edificació i Obra Civil, i vol contribuir a promocionar una nova forma de mobilitat eficient i sostenible a escala energètica.

Han assistit, a la inauguració, José Neftalí Salcedo i Antoni Gascón, delegat comercial a Girona i especialista en sistemes de control, ambdós de Simon; el director de l'Institut, Francesc Martí; el cap d'estudis de formació professional (FP), Josep Serrallonga; els professors vinculats al projecte, Salvador Ramírez, Miquel Àngel Aranda i Tolo Torres, com també Jonathan Ramos, alumne de grau superior autor del disseny de la instal·lació.