Tres detinguts per robar productes d'un supermercat de Girona valorats amb més de 400 euros

Una parella de Mossos de paisà va seguir una de les detingudes sense que se n'adonés

Els Mossos d’Esquadra van detenir l’1 de desembre, dues dones de 48 i 25 anys, de nacionalitat colombiana i veneçolana, amb domicili a Barcelona i a Santa Coloma de Gramenet, i un home de 34 anys, de nacionalitat colombiana i amb domicili desconegut, com a presumptes autors d’un delicte de furt.

Els fets van succeir el passat dimarts al migdia quan el vigilant de seguretat d’un supermercat, situat al carrer Pont de la Barca de Girona, va detectar una dona amb una actitud sospitosa a l’interior de l’establiment.

Quan la dotació policial va arribar al lloc, va identificar-la i la va deixar marxar atès que, aparentment, no havia comès cap fet il·lícit.

Una segona patrulla de mossos no uniformada va fer un seguiment discret a la dona, la qual va marxar caminant, parlant per telèfon durant tota l’estona i amb actitud d’alerta, fins que va entrar en un segon supermercat, controlant productes de cosmètica i alcohol.

Passats uns minuts, va sortir i va pujar en un vehicle, moment en que els agents van identificar als ocupants, un home i una altra dona.

Posteriorment, es van fer les comprovacions a l’interior del turisme i van trobar diversos productes procedents d’un supermercat, distribuïts en diferents llocs.

Tot seguit, es van fer gestions amb la responsable de l’establiment on els mossos havien estat requerits pel vigilant, i van confirmar que els objectes intervinguts, valorats en 430,92 euros, els havien sostret allà. Tot apunta que els tres detinguts van actuar coordinadament per sostreure al descuit tots el productes.

Els detinguts, que tenen antecedents, va passar el dia 2 de desembre a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona.