Comencen les obres d’enderroc de l’antiga fàbrica del Reliable de Cassà

En el seu lloc s'hi construirà un supermercat

Aquesta propera setmana està previst que comencin a Cassà de la Selva (Gironès) les obres del que serà el nou supermercat que Bon Preu farà al municipi. La previsió és que a finals del mes de juny del 2021, Cassà disposi d'aquesta nova superfície comercial.

El supermercat ocuparà els terrenys de l’antiga fàbrica de suro del Reliable que hi ha a l’entrada del municipi per la carretera de Caldes. L'establiment tindrà una superfície d’uns 2.200 metres quadrats i disposarà d’un aparcament soterrani.

El projecte d’obra també inclou l’ampliació de les voreres del passeig Ferrocarril i del carrer Germà Agustí, que seguiran la línia de d’urbanització actual i es convertiran amb un espai ampli i enjardinat.  A la mateixa parcel·la hi haurà una zona verda i es mantindrà espai per a parcament públic.

Es preveu que aquests treballs inicials comencin el proper dimecres 9 de desembre i s’allarguin fins al mes de juny del 2021.

Afectacions al trànsit

A nivell de trànsit, quedarà afectada la circulació en algun dels seus trams el passeig Ferrocarril, i els carrers Germà Agustí i Sínia. Al passeig Ferrocarril, en una primera fase, es restringirà el pas de vianants per la vorera propera a la façana de l’antiga Reliable. També es restringirà el pas per la Via Verda en el moment de l’enderroc.

Al carrer Germà Agustí, entre la rotonda de la Rambla i el carrer Sínia, es farà pas alternatiu mentre durin les obres d’enderroc de la façana lateral.

Al carrer Sínia, es restringirà l’estacionament de vehicles quan s’iniciïn les obres d’enderroc de la façana lateral del pati.

Per últim lloc, es restringirà l’estacionament d’una part de l’aparcament públic de Reliable, i concretament, el mes proper a la façana lateral del pati de l’empresa.