Tradeinn supera els 25 MEUR en vendes durant els deu dies de 'Black Week'

El grup gironí preveu tancar el 2020 superant els 250 MEUR de facturació

Més de 25 MEUR en vendes durant deu dies: els que coincideixen amb la campanya del 'Black Week' i el 'Cyber Monday'. L'empresa gironina Tradeinn tanca la setmana de descomptes amb xifra rècord. Segons informa el grup de venda online de material esportiu, els registres d'aquest any incrementen en un 108% els assolits durant la 'Black Week' del 2019 (quan les vendes van assolir els 12 MEUR).

"Al llarg d'aquests dies hem superat les 250.000 comandes, i en alguns moments hem arribat a registrar pics d'una comanda per segon", concreta el fundador de Tradeinn, David Martín. Com no podia ser d'altra manera, el 'Black Friday' va ser un dels dies en què el grup va vendre més. En total, va rebre més de 40.000 comandes –l'any passat van ser-ne 27.000- i va facturar més de 4 MEUR en tan sols 24 hores (cosa que suposa fins a un 60% que el 'Black Friday' del 2019).

El gruix de les comandes han vingut, sobretot, per part de compradors europeus. I de fet, hi ha alguns països del continent en què s'han registrat increments de vendes de fins al 70%.

El grup gironí confia que aquesta volada es mantingui durant la campanya de Nadal, i confia acabar el 2020 amb una facturació per sobre dels 250 MEUR. L'any passat, Tradeinn va tancar l'exercici facturant 188 MEUR.

Ara fa pocs dies, precisament, l'empresa també va assolir una altra fita històrica, superant els 20 milions de comandes d'ençà de la seva creació.

Setze botigues online

Tradeinn compta amb una xarxa de setze botigues digitals (cadascuna, especialitzada en una disciplina esportiva). El catàleg de Tradeinn supera el milió d'articles de més de 1.500 marques diferents. El grup compta amb una xarxa de més de cinc milions de clients.

A més, l'empresa també té una botiga física a Celrà, amb una àrea comercial de 100 metres quadrats i un magatzem de 15.000 (des d'on es gestionen més de 15.000 comandes diàries).