Es busquen 500 extres a Girona per rodar una sèrie ambientada a l'Edat Mitjana

Es tracta de la continuació de "La catedral del mar" que s'estrenarà a Netflix

Una productora busca 500 extres per participar en el rodatge d'una producció cinematogràfica a Girona i altres poblacions de la província com ara Peratallada i Canet d'Adri. Es tracta d'una sèrie ambientada a l'Edat Mitjana de vuit capítols coproduïda per Diagonal TV i que es rodarà durant el mes vinent i el gener de 2021.

Segons ha pogut saber aquest diari es tractaria de 'Els hereus de la terra", continuació de 'La catedral del mar' i que s'estrenarà a nivell mundial l'any vinent a Netflix.

El càsting serà els dies 9, 10 i 11 de desembre a la Casa de Cultura de Girona de 10:00h a 14:00h i de 16:00h a 20:00h i cal demanar cita prèvia. La participació al rodatge és remunerada.

El càsting cerca dones i homes entre 25 i 65 anys, amb cabells llargs o semi-llargs. Els homes cal que portin barba o bé que estiguin disposats a deixar-se-la créixer pel rodatge. No s'accepten cabells tenyits, rapats o amb talls moderns, com també dur tattoos o piercings.

També s'accepten persones d'origen marroquí, africà, jueus o dels països de l'Est.

La sèrie compta amb actors com Yon González, Elena Rivera, Rodolfo Sancho, Michelle Jenner, Maria Rodríguez o Pere Arquillué al repartiment. També hi apareixeran Manel Sans, Mercedes León, Bruna Cusí i Natàlia Sánchez, entre altres intèrprets.

Els interessats han de disposar de papers en regla per a treballar, ja que es dóna d’alta a la seguretat social. La feina es remunerada. Els participants al càsting poden seguir a Facebook i Instagram de l'empresa de càsting on es comunicarà més informació al respecte de la producció.

El càsting presencial está previst amb totes les mesures de seguretat i seguint els protocols covid. Tothom ha d'assistir amb mascareta. Grups reduïts de persones ompliran una fitxa amb les seves dades personals per a formar part de la base de dades de la producció. També se’ls hi farà una fotografia al moment.

Els participants es poden inscriure en aquest enllaç web.