L'associació Fòrum Carlemany no aposta per la independència de Catalunya

Envien una carta al president Mas en defensa del pacte fiscal

L'entitat Fòrum Carlemany aplega diverses empreses gironines i barcelonins que busquen una millora en la seva competitivitat. Segons l'organització els directius que s'agrupen en aquest projecte treballen per poder intercanviar coneixement i potenciar totes les empreses que formen part del grup.

L'associació ha enviat una carta comunicant-li que creuen que és el moment adequat perquè "el màxim nombre d'institucions i associacions" donin suport al pacte fiscal. "Catalunya fa molts anys que es troba en una situació econòmica de relació amb l'Estat espanyol que no és justa ni coherent", es pot llegir en aquest escrit.

El text ressalta que els empresaris donen el seu suport de cara a la negociació i encoratgen al president Mas perquè lideri la proposició d'un sistema de finançament "just per l'esforç que aquí es genera". "Pensem que això s'ha d'aconseguir perquè aquest país s'ho mereix i s'ho guanya i pot ser amb la fórmula del pacte fiscal o, si arribés el cas, amb el que més convingui per a la sobirania de Catalunya segons el criteri de la majoria democràtica dels catalans", es pot llegir a l'escrit.

La carta també compta amb un paràgraf on l'associació destaca que tots els empresaris del grup treballen fort per augmentar la productivitat de les seves empreses i ressalten que actualment la societat viu un "moment històric clau que s'ha de convertir en un dels més competitius, emprenedors i cohesionats socialment".