Girona treballa per recuperar el camp de futbol de Pont Major afectat pel temporal Gloria

S'estan reparant parets, portes i façanes dels vestidors i properament es reconstruirà el mur perimetral malmès

L'Ajuntament de Girona continua treballant per recuperar el camp municipal de futbol de Pont Major afectat pel temporal Gloria. Els treballs que s'hi estan executant se centre en la substitució de les portes malmeses dels vestidors, la pintura de parets, portes i façanes.

L'aigua va arribar a cobrir la zona de vestidors i del bar en una alçada de dos metres i va fer malbé gran part de les instal·lacions. Paral·lelament, l'ajuntament ha adjudicat el treballs d'enderroc i reposició de la tanca perimetral del camp, a tocar del riu Ter. El regidor d'Esports, Àdam Bertran, assegura que està previst que properament comencin les obres per substituir l'antic mur perimetral de blocs de formigó enderrocant les parts que van quedar dempeus.

En els propers dies, es construirà una nova tancada nova tanca formada per una petita part de bloc prefabricat de formigó armat i reomplert també de formigó i, en la major part, per una tanca de 4 metres d’alçada de varetes d’acer. A banda d’aquests treballs, també està previst refer la instal•lació elèctrica del marcador.

Bertran diu que les tasques s'estan accelerant per poder recuperar l'ús dels vestidors quan les restriccions contra la covid-19 ho permetin.