La 8a Cursa de la Dona de Girona se celebrarà el 3 d’octubre de 2021 i es preveu que sigui presencial

La 9a Jornada de l'Esport Femení s’emplaça al diumenge 13 de juny de 2021

La 8a Cursa de la Dona ja està en marxa. Els organitzadors, l’Ajuntament de Girona i l’Associació Esportiva Esports Parra, preveuen celebrar una nova edició en format presencial el diumenge 3 d’octubre de 2021. D'altra banda, la 9a Jornada de l'Esport Femení que estava previst portar-se a terme el diumenge 7 de març, s’emplaça al diumenge 13 de juny de 2021. Aquestes dues jornades s’emmarquen dins el projecte “Dona i Esport”, que es porta a terme des del consistori.

“La nova normalitat ens està portant a realitzar esdeveniments i activitats esportives que mai haguéssim pensat”, assegura el regidor d'Esports de l’Ajuntament de Girona, Àdam Bertran, que recorda que enguany la Cursa de la Dona s'ha hagut de fer de forma virtual, quan en l’edició del 2019 va aplegar a més de 7.500 dones pel centre de Girona.

“Aquest any no ha estat possible el caliu dels entrenaments precursa que es varen iniciar ja a la primera edició i que any rere any creixien en nombre de participants (arribant a més de 300 dones), veure La Devesa plena a vessar i tenyida de rosa, vibrar veient passar a mares, filles, amigues, companyes, famílies senceres passant per sota de l’arc de sortida”, afirma Bertran.