Jean Castel, designat coordinador de Cs a Girona

Héctor Amelló, Miquel Ángel González i Pere Cuadros, seran membres del comitè provincial

El Comitè Executiu de Cs ha designat els nous membres dels comitès provincials de la formació a Catalunya. Ho ha fet després del congrés del partit de la primavera, que va situar Inés Arrimadas com a presidenta taronja, i dels canvis a la cúpula del partit a Catalunya.

El diputat al Parlament Carlos Sánchez va ser nomenat nou responsable d'organització i el líder del grup parlamentari, Carlos Carrizosa, com a coordinador de la formació. També es van situar els coordinadors de cada demarcació: la regidora María Luz Guilarte gestionarà Barcelona, Jean Castel, Girona; Matías Alonso, Tarragona, i Jorge Soler, Lleida. Ara a més, s'han establert la resta de la cúpula de cada província.

Segons ha informat Cs en un comunicat, el comitè de Barcelona l'integraran el regidor de Sant Boi de Llobregat, Lluís Tejedor, com a responsable d'Organització, Josep Maria González a Acció Institucional i Sonia Reina a Comunicació. A Girona, el diputat Héctor Amelló conduirà Organització, Acció Institucional caurà en mans de Miguel Ángel González i Pere Cuadros s'encarregarà de Comunicació.

A Lleida, s'ha designat Isaac Caballero a Organització, el diputat Javier Rivas a Acció Institucional i Cristina Daza a Comunicació, mentre que a Tarragona liderarà Organització Fernando Pecino, José Ángel Susín s'ocuparà d'Acció Institucional i Raquel Tamar serà la responsable de Comunicació.