Detingut per tenir 1.330 plantes de marihuana a dins una masia a Viladasens

La droga té un valor de mercat de 177.000 euros

Agents dels Mossos d'Esquadra van detenir, el dia 5 de novembre, un home de 42 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Viladasens (Gironès), com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

Gràcies a la col·laboració ciutadana els mossos van tenir coneixement el dia 2 del mateix mes que en un mas de lloguer podia haver una plantació de cànnabis i van demanar al propietari de l’immoble autorització per realitzar una entrada i registre.

A l’interior, els agents van confirmar que es tractava d’un espai habilitat amb diverses estances per a la producció de marihuana. Hi van localitzar 1.330 plantesindoor i una instal·lació complerta de tot tipus d’aparells per afavorir el creixement de les plantes.

Els mossos van custodiar la casa a l’espera que arribés el llogater, però aquest es va presentar voluntàriament a comissaria el dia 5 i es va procedir a la seva detenció.

En aquest cas el preu de la droga intervinguda estaria valorada en uns 177.000 euros. Ens els dos casos es va localitzar una connexió il·legal a la xarxa de fluid elèctric, motiu pel qual també se’ls investiga per aquests fets.

El detingut, que tenia antecedents, declararà davant l’autoritat judicial encarregada del cas quan sigui requerit.