Detingut un jove a Figueres que va robar en un supermercat i agredir el vigilant de seguretat

La noia que l'acompanyava va ser investigada i citada a declarar davant el jutge

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 31 d’octubre un jove de 21 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Figueres, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació, dos delictes de lesions i un delicte de furt.

Els fets van passar durant el migdia del mateix dia 31. Una patrulla amb agents de paisà va tenir coneixement que els vigilants de seguretat d’un establiment comercial situat a la Rambla Nova de Figueres tenien retinguda una parella per haver sostret diferents productes del local.

Els lladres s’havien posat molt agressius quan els vigilants els van enxampar i els van impedir la sortida. L’home va mossegar i colpejar dos vigilants al braç, produint-los ferides lleus, mentre que la noia donava cops als vidres de la porta d’accés, que estava bloquejada, per tal de fugir.

Quan els mossos van arribar al lloc van constatar que la noia havia fugit del supermercat amb una motxilla plena de productes de cosmètica, valorats en dos-cents euros, mentre que el jove es trobava retingut pels vigilants a l’entrada. Els vigilants van optar per obrir les portes de l’establiment per evitar el trencament dels vidres i no posar en risc els clients del supermercat.

Els agents van identificar i detenir el presumpte lladre. Durant l’escorcoll li van trobar un desodorant amagat a la jaqueta.

Pel que fa a la jove que va fugir, els mossos van saber que es tractava d’una veïna de Figueres. Va ser identificada poc després i va quedar citada per comparèixer davant l’autoritat judicial el dia següent.

El detingut, sense antecedents, va passar el dia 1 de novembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.