Vox contracta com a assessor a les Corts Valencianes el seu cap de llista de Girona

Alberto Tarradas, de 24 anys, va protagonitzar una picabaralla amb Valtonyc

El cap de llista per Girona per la formació d'extrema dreta, Vox, Alberto Tarrades, abandona terres gironines per fitxar com a assessor del seu partit a les Corts Valencianes segons ha avançat el diari Público.

El jove, de 24 anys, s'ha presentat com alcaldable per Girona amb un 1,37% dels vots i posteriorment als comicis espanyols del 10 de novembre amb un rèdit del 5,21% dels vots, sense obtenir representació en cap dels casos. Tanmateix el seu nom es va tornar important dins els cercles de la formació feixista quan es va encarar amb Valtonyc a Brussel·les en una esperpèntica picabaralla que gairebé va arribar a les mans. A dia d'avui, quan ja ha passat més d'un any, el jove polític encara té el vídeo fixat a la capçalera del seu perfil de Twitter.

Més tard Tarradas també va saltar als mitjans intentant boicotejar una conferència de Carles Puigdemont al Parlament Europeu. Aquestes accions li han valgut renom a les xarxes socials on s'hi mostra molt actiu, difonent comentaris de caire polític o envers dones.

Amb tot, recentment el jove ha estat contractat per assessorar Vox a les Corts Valencianes però segueix a Girona participant de la vida política de la ciutat. El passat dijous se'l va veure manifestant-se amb els hostalers en contra del tancament de bars i restaurants al davant de la seu de la Generalitat i, per la festivitat del 12 d'octubre va penjar una bandera espanyola gegant del pont de Besalú.