Un detingut a Blanes per agredir un home amb un arma blanca

La víctima va ser assistida per la Policia Local fins que van arribar membres del SEM

La Policia Local de Blanes (Selva) ha detingut un home de 41 anys i veí del municipi per haver-ne agredit un altre amb una arma blanca. Els agents van poder socorre la víctima quan fugia malferit del lloc dels fets amb una moto.

Tot plegat va passar aquest dijous cap a les vuit del vespre quan els policies van veure com el conductor d'una moto circulava amb dificultats per la carretera que va a Tordera i amb una barra de ferro a la mà, mentre perdia una gran quantitat de sang. Després d'aturar-lo, la víctima va poder explicar als policies que un altre home l'havia agredit i els va donar les característiques del sospitós. Sis agents del cos i diverses patrulles de Mossos d'Esquadra van anar al lloc indicat i, després d'una breu persecució, els policies van poder arrestar el responsable dels fets.

Els agents de la Policia Local van confirmar que l'arrestat era la persona que s'havia barallat feia poca estona amb l'agredit. Es tracta d'un veí de Blanes de 41 anys que va intentar desfer-se de l'arma després de la baralla, però els agents van acabar trobant-la al cap de poca estona amagada en uns matolls encara amb restes de sang. Un cop recuperada, va quedar custodiada per la Divisió de Policia Científica dels Mossos d'Esquadra.

Mentre capturaven el sospitós i fins que no van arribar el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va ser la Policia Local de Blanes qui va assistir l'home ferit que va ser traslladat a l'hospital Can Ruti de Badalona.