Descobreixen 900 plantes de marihuana a vista de dron en una zona boscosa de Sils

La Guàrdia Municipal de Vilobí d'Onyar va alertar la Guàrdia Civil perquè en sospitava

La Guàrdia Civil i la Guàrdia Municipal de Vilobí d'Onyar (Selva) han desmantellat aquest dijous una plantació de marihuana oculta en una zona boscosa i de difícil accés del paratge Mas Casanova de Sils. L'operatiu s'ha saldat amb el decomís de 925 plantes d'una alçada aproximada d'1,5 metres.

Segons informa l'institut armat en un comunicat, van localitzar la droga fent servir un dron. La Guàrdia Municipal va alertar la Guàrdia Civil de l'aeroport que sospitava que hi havia la plantació de marihuana i els dos cossos van engegar la investigació.

Ahir van inspeccionar el paratge però, com era abrupte i de difícil accés, finalment van enlairar el dron que va ubicar el cultiu. Segons informa la Guàrdia Civil, l'operatiu va comptar amb el suport de l'equip Pegaso, amb base a l'aeroport Girona-Costa Brava, que va usar el dron amb càmera que va acabar ubicant la plantació. Un cop van accedir al lloc indicat, van descobrir la plantació de 925 plantes, amb un pes aproximat de 780 quilos i amb una valoració aproximada de 36.000 euros.

Els investigadors continuen amb les gestions per localitzar el propietari o propietaris de la plantació. La Guàrdia Civil ha instruït diligències i les ha enviat al jutjat de Santa Coloma de Farners.