Un detingut per vendre cocaïna en ple carrer a Girona

Duia sis paperines al damunt i 1.435 euros

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 6 d’octubre, un home de 47 anys, de nacionalitat colombiana i veí de Girona, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública, tràfic de drogues.

Els fets van ocórrer el mateix dia 6 d’octubre, al carrer Onyar de Girona on, cap a les sis de la tarda, una patrulla de paisà va detectar com dues persones feien una compravenda de droga.

Els mossos van veure que el venedor ràpidament  després de rebre un bitllet amagava un pot, subjectat amb imants, sota un seient del seu vehicle. En aquell moment els agents van identificar les dues persones i van veure que el que acabava d’adquirir un d’ells era un embolcall de cocaïna.

A dins del cotxe van trobar el pot, que anteriorment havia amagat, amb sis paperines de cocaïna preparades per a la seva venda. A més, li van intervenir 1.435 euros en bitllets fraccionats.

El detingut, que no tenia antecedents, passarà avui 8 d’octubre a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona.