Minut de silenci a la Clínica Girona per condemnar el crim de la treballadora a qui van matar a casa seva

El personal s'ha concentrat a les portes del Servei de Nefrologia i Diàlisi

Minut de silenci a la Clínica Girona per condemnar el crim de la treballadoraa qui van matar a casa seva. El personal s'ha concentrat a les 12.45 al Servei de Nefrologia i Diàlisi, del qual era supervisora d'infermeria.

La Divisió d'Investigació Criminal (DIC) dels Mossos d'Esquadra a Girona continua investigant la mort de la veïna de la ciutat de 67 anys a qui van trobar lligada al seu pis, al carrer Barcelona. El jutjat va decretar secret de sumari i, fins al moment, no hi ha hagut detencions en relació al cas.

Una familiar de la víctima va trucar al 112 cap a els deu del matí del 26 de setembre alertant que havia localitzat el cos sense vida de la dona. Havia anat al domicili perquè l'havien trobat a faltar al seu lloc de feina.

Segons informen els Mossos d'Esquadra, la víctima tenia signes evidents de violència. Els agents de seguretat ciutadana han comprovat que els indicis de criminalitat apuntaven a una mort violenta i, per això, els investigadors de la DIC ha assumit el cas, activant la comitiva judicial que s'ha traslladat fins a l'immoble. El jutjat d'instrucció 2 de Girona, en funcions de guàrdia, ha decretat secret de sumari.

En aquest immoble, la víctima hi tenia el domicili i una consulta mèdica. Segons fonts consultades per aquest diari, els investigadors no han trobat indicis que els accessos estiguessin forçats. El cos de la víctima ha aparegut a terra i lligat. Totes les hipòtesis estan obertes i per ara no hi ha hagut cap detenció en relació al cas.