Detingut per tenir 353 plantes de marihuana en una casa a Maçanet de la Selva

L'home, amb antecedents, va quedar en llibertat amb càrrecs

Els Mossos d’Esquadra el passat 27 de setembre van detenir, amb la col·laboració de la Guàrdia Municipal de Maçanet de la Selva, un home de 33 anys, de nacionalitat colombiana i veí de la població, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

Agents Municipals van informar als mossos que en una casa, situada a la urbanització de Mas Altaba d’aquesta població, hi podria existir una plantació de marihuana. Quan els mossos van fer comprovacions van constatar que en una casa de quatre vents hi havia un hivernacle i aparells d’aire condicionat així com la despresa d’una forta olor de marihuana.

En la inspecció es va localitzar també una plantació de marihuana en diverses estances de la casa amb tota la infraestructura de focus, transformadors, aparells d’aire condicionat i extractors. En total es va intervenir 353 plantes amb un pes brut d’uns 50 quilos de substància.

El detingut, que té antecedents, va passar el 28 de setembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners qui en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.