Denunciat un motorista begut que va increpar uns motoristes i topar contra ells a Santa Cristina d'Aro

L'home es va negar a fer la prova d'alcoholèmia

Els Mossos d’Esquadra van denunciar penalment el passat 23 de setembre, un home de 59 anys, de nacionalitat britànica i veí de Santa Cristina d’Aro (Baix Empordà), com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per negar-se a sotmetre’s a les proves d’alcoholèmia després de provocar un accident.

Els fets van tenir lloc cap a les sis de la tarda a la carretera C-65, al seu punt quilomètric 1,2 dins del terme municipal de Santa Cristina d’Aro, quan es va produir un accident de trànsit on es va veure implicat una motocicleta i tres ciclistes.

En arribar al lloc, els agents van veure que ni els tres ciclistes ni el motorista presentaven ferides de gravetat. També van veure que el conductor de la motocicleta causant del sinistre presentava símptomes evidents d’anar sota la influència de begudes alcohòliques.

Els agents van saber que el motorista, després d’increpar els tres ciclistes, havia perdut el control de la motocicleta i havia xocat contra ells.

Els agents li van voler fer la prova d’alcohol i drogues, però aquest es va negar repetidament a fer-la. Per aquest motiu, i donada la simptomatologia que tenia, els mossos van obrir diligències penals al conductor com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària per negar-se a fer les proves.

L’home va quedar citat i haurà de presentar-se davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols quan sigui requerit.