Els Mossos busquen tres homes per assaltar un jove de Figueres, colpejar-lo i retenir-lo dins un cotxe

Se li van abraonar mentre caminava per l'N-260, el van lligar i amenaçar amb una pistola

Els Mossos d'Esquadra busquen tres homes per assaltar un jove de Figueres (Alt Empordà), colpejar-lo i retenir-lo dins un cotxe.

Cap a quarts de quatre d'aquesta matinada, un jove de Figueres s'ha presentat a comissaria per denunciar que l'havien agredit i retingut contra la seva voluntat. Els fets, segons ha explicat, han tingut lloc poc abans de la mitjanit.

El noi, que tornava cap a casa seva, anava caminant pel voral de l'N-260. De cop i volta, dos cotxes s'han aturat al seu costat i n'han baixat tres homes. Segons recull la denúncia, els desconeguts l'han agredit sense cap motiu. L'han colpejat, li han tapat els ulls i l'han lligat de mans. A més, l'han amenaçat amb una pistola.

Els assaltants han retingut el jove, li han buidat les butxaques i li han robat el telèfon mòbil i documentació personal. Segons el relat de la víctima, en un moment determinat ell mateix ha pogut deslligar-se i s'ha posat a córrer enmig de la foscor per escapar dels seus raptors.

Segons ha assegurat la víctima, quan ell ha aconseguit allunyar-se, ha sentit tres o quatre trets i ha vist com els tres homes han pujat al cotxe i han marxat. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació i treballen per localitzar els desconeguts i aclarir el cas.