Dos detinguts per tenir una plantació de marihuana en una casa

Una tercera persona ha estat arrestada acusada de maltractament animal per tenir un cadàver d'un cavall desnodrit a la mateixa propietat

Membres del Servei de Protecció de la Natura de la Guàrdia Civil, amb base a Sant Feliu, van descobrir una espècie d'hort tapat amb una lona a sota de la qual hi havia una plantació de marihuana. En un cobert, a la mateixa finca, hi havia el cadàver d'un cavall amb evidents símptomes de desnutrició, al costat del qual hi havia un altre animal també molt desnodrit i sense aigua ni menjar al seu abast, ha explicat el cos policial espanyol en una nota de premsa.

La policia va demanar als habitants de la casa que s'identifiquessin. Van confessar que la plantació era seva, si bé també l'animal que hi havia amb símptomes de desnutrició. No obstant això, van dir que el cavall mort no era seu. Van dir que el guardaven a una altra persona.

Posteriorment, la policia va procedir a arrencar les plantes de marihuana i a detenir-ne els seus propietaris per un presumpte delicte contra la salut pública i per maltractament animal. Es tracta de J. G. G., de 41 anys, i J. G. M., de 21 anys.

L'animal mort va ser retirat pels serveis municipals, que també van fer un examen veterinari al segon animal trobat..

El dia següent van localitzar la tercera persona, propietària del cavall mort. Es tracta de P. M. M., de nacionalitat espanyola, que va ser inculpat com a presumpte autor d'un delicte contra la flora, fauna i animals domèstics.