L’Espai Gironès impulsa una nova campanya per repartir premis de tecnologia, jocs digitals i jocs de taula

El centre comercial disposa del certificat Global Safe Site de Bureau Veritas contra la covid-19

L’Espai Gironès posa en marxa una nova campanya anomenada Play Espai per repartir premis entre els clients. En aquesta ocasió està centrada en el món de tecnologies; jocs digitals, amb IPhones SE, consoles PSP, i XBOX, entre altres premis relacionats amb el gaming i també jocs de taula. 

Els clients que hi vulguin participar hauran de demanar un codi al punt d’informació el mateix dia que facin compres de 30 euros o superiors als establiments del centre comercial i registrar-se a la landing page. L’assignació dels premis és aleatòria i es pot participar tantes vegades com es vulgui per intentar aconseguir el regal. La campanya es durà a terme del 18 al 26 de setembre. Si un cop finalitza la campanya queden premis a repartir es farà un sorteig entre els participants el dia 6 d’octubre. Hi poden participar els majors de 18 anys i els premis s’entregaran a l’oficina de gerència (planta segona del centre comercial), de 9 del matí a 14h i de 15:30 a 18:30h. Un cop aconseguit el premi hi ha set dies per anar-lo a recollir.

L’Espai Gironès porta a terme periòdicament campanyes per retornar als clients la confiança depositada en el centre comercial. El mes d’agost es va dur a terme  la campanya Passaport a l’Espai per repartir als seus clients premis d’entre 10 i 100 euros per fer compres al centre comercial.

Des d’Espai Gironès recorden que el centre ha estat certificat com a garantia de màxima seguretat en el context de la pandèmia de la covid-19. Multi Iberia ha certificat la seguretat i seguretat dels centres comercials que gestiona a Espanya i Portugal, gràcies a la seva col·laboració amb Bureau Veritas. Per garantir la seguretat dels empleats, clients, proveïdors i altres parts interessades en els centres comercials, Multi Iberia es basa en els serveis de Bureau Veritas, que ha dut a terme un procés d’auditoria de conformitat amb la certificació de Global Safe Site.

L’Espai Gironès va reobrir el 2 de juny amb les màximes garanties d’higiene i seguretat i que ha estat certificat com a garantia de màxima seguretat en el context de la pandèmia de la covid-19.