Cinc detinguts, entre ells tres mossos, per una trama de tràfic de drogues a Santa Coloma de Farners

Segons fonts properes a la investigació, els agents robaven droga intervinguda i falsejaven atestats

Els Mossos d'Esquadra han detingut avui cinc persones, entre elles tres agents del cos, per una trama de tràfic de drogues a Santa Coloma de Farners (Selva), han explicat a aquest diari diverses fonts coneixedores del cas.

Segons fonts properes a la investigació, els agents, en coordinació amb traficants, robaven droga intervinguda que estava dipòsit, falsejaven la seva destrucció en atestats i la venien a tercers. L'operatiu el porta la Divisió d'Afers Interns.

Els mossos detinguts estan acusats de revelació de secrets, organització criminal, delicte contra la salut pública i denegació i omissió del deure de perseguir delictes.

La Divisió d'Afers Interns ha fet registres en domicilis de mossos i de traficants durant aquest matí. Els agents del cos investigats ja han estat traslladats a la comissaria de Les Corts de Barcelona, on declararan.

Fonts coneixedores han indicat a aquest diari que els agents detinguts, a més, expulsaven els delinqüents que feien la competència als traficants amb els quals ells feien negocis.

Els tres mossos detinguts a Santa Coloma de Farners per la trama de tràfic de drogues no declaren a comissaria