Denunciada una dona per llençar defecacions de malalts a la bústia d'un veí de Girona

L'home tem que la femta pugui contenir traces de coronavirus

Una treballadora de l'Hospital Santa Caterina de Salt (Gironès), ha estat denunciada per un veí de Girona que la va enxampar llençant excrements a la bústia de casa seva, temerós que puguin contenir traces de coronavirus, segons narra Diari de Girona.

Els fets es van iniciar setmanes enrere quan l'home havia observat que a l'interior de la seva bústia hi havien femtes, situat a l'Eixample de la capital. Les deposicions apareixien sense cap mena d'embolcall i en contacte amb el correu.

Amb l'objectiu d'enxampar a la persona responsable d'aquest fet va muntar guàrdies a l'entrada de l'immoble els dies següents fins dimarts passat que el seu treball va obtenir recompensa. Cap a les onze del matí va observar com una dona (la denunciada), es va aturar davant la seva bústia, va treure una bossa de plàstic que contenia els excrements, i els abocava a l'interior de la bústia.

Acte seguit l'home va sortir corrents perseguint-la pels carrers de Girona amb la intervenció final de la Policia Municipal. La infermera ja ha estat denunciada als Mossos d'Esquadra i la seva víctima desconeix, a hores d'ara, què la empès a fer aquestes accions però està temerós de que les femtes puguin contenir traces de coronavirus d'algun pacient de l'hospital.