Prop de 2.000 persones assisteixen a la tercera edició de la fira Indilletres de la Bisbal d'Empordà

La pluja va obligar a desplaçar-la al pavelló municipal sota estrictes mesures de seguretat per la covid

Prop de 2.000 persones han assistit a la fira de llibres de la Bisbal d’Empordà que ha tingut lloc aquest cap de setmana.

Va ser la primera fira de llibres que se celebra després del confinament i va comptar amb una trentena d'actes que la pluja va obligar a desplaçar al pavelló municipal amb estrictes mesures de seguretat per la covid. "L’empenta de la gent de l’associació Indilletres s’ha sumat a la bona voluntat de l’Ajuntament de la Bisbal d’apostar per reconvertir i no pas per suspendre", ha declarat el president de l’entitat organitzadora, Xavier Cortadellas, a través d'un comunicat. "Hem d’aprendre a conviure amb el virus amb totes les mesures de seguretat, però no ens podem quedar tancats a casa", ha afegit.

Voliana Edicions, Cafè Central, Edicions Cal·ligraf, Lapizlàtzuli editorial, Edicions Tremendes, Lletra, Impresa Edicions, Albertí Editor, Editorial Trípode, Llibres del Segle, Editorial Adesiara, Mai Més Editorial, Tigre de Paper, Edicions Poncianes, Tushita Edicions, Editorial Karwan, Edicions Sidillà, Neret Edicions, Llibres del Delicte, Godall Edicions i Vibop Edicions. Són les 20 editorials que enguany han participat a la tercera edició d’Indilletres. Les llibreries que enguany hi ha sigut són les bisbalenques Llibreria PuPut i la Llibreria La Siglantana.