Suu desgrana les seves noves composicions en una nit íntima i freda a Figueres

El temps va respectar el concert celebrat al claustre del Ramon Muntaner

Susana Ventura (Suu), va presentar ahir damunt de l'escenari del claustre del Ramon Muntaner de Figueres (Alt Empordà) alguns dels seus nous temes de l'àlbum Ventura (gener 2020) com també algunes peces creades durant el confinament.

La vetllada, freda per les baixes temperatures i a estones plujosa, va discórrer ràpidament en un concert de poc més d'una hora de durada on l'artista va incloure un parell de cançons versionades com ara Dansa del vestit de Txarango, mentre molts esperaven l'ansiada Tant de bo que és el lema de TV3 d'aquest estiu i que no va arribar fins al final de l'espectacle.

Acompanyada per Guillem Arnau a les percussions, Suu va dur un espectacle minimalista en format acústic a contracor. "Normalment som sis damunt l'escenari però des del coronavirus que vaig només amb en Guillem", apuntava per després afegir que "la cultura és segura" i agraïa al Festival Acústica no haver-se fet enrere en la seva celebració.

Altres temes que més interès van despertar entre el respectable van els ja populars, com ara "Eres un temazo" o "Lligar no és lo teu", mentre que les composicions del nou disc van passar lleugerament desapercebudes.

El Nits d'Acústica segueix avui amb els concerts de Ferran Palau + Maria Jaume, Joan Miquel Oliver, El Pot Petit, Izal i Miki Nuñez com a cloenda.