Dos detinguts a Olot per robar en dues ocasions peces d'un taller d'imatgeria religiosa

Són un home de 44 anys amb antecedents i un altre de 27 anys, veïns de la ciutat

La Policia Municipal d'Olot (Garrotxa) ha detingut dos homes per haver participat en dos robatoris en un taller d'imatgeria religiosa. El primer furt va passar el 19 d'agost. Gràcies a la col·laboració veïnal, es va tenir constància de la sostracció de diferents peces originals del taller Art Cristià que en aquells moments estava fent obres de reforma al magatzem on acostumaven a guardar les peces de més valor. La nit del 24 al 25 d'agost hi va haver un segon robatori.

Els lladres es van endur les imatges a peu fins a un habitatge del carrer Fontanella. A través de la finestra, van accedir a l'habitatge i van deixar-hi el botí a l'espera de poder-lo vendre al cap d'uns dies. Arran de la investigació, el 25 d'agost la Policia Municipal va detenir un home de 44 anys i veí d'Olot com a presumpte autor de les dues sostraccions.

L'home té nombrosos antecedents policials. La segona detenció va ser el 27 d'agost. Es tracta d'un home de 27 anys, veí de la ciutat, que hauria participat en el segon robatori. No es descarta que hi puguin haver més detencions.