Descontrol en un restaurant musical de la Cerdanya amb centenars de persones ballant sense mascareta

Els vídeos s'han tornat virals a la xarxa i s'hi veuen joves amuntegats i sense respectar la normativa

Polèmica en un restaurant musical del municipi de Queixans (Cerdanya) després que unes imatges on s'hi veuen centenars de joves ballant amuntegats sense mascareta s'han tornat virals a les xarxes socials segons ha avançat El País.

Prop de 300 assistents no van respectar cap mena de mesura de seguretat per evitar contagis de coronavirus i, alhora, tampoc respectaven la prohibició de no fumar en espais oberts, tal i com es poden veure a les imatges enregistrades la setmana passada.

Els vídeos s'han enregistrat a la pista de ball de l'espai gastromusical Badiu pels voltants de la una de la matinada, moment en que s'havia de tancar el local. Alguns testimonis han assenyalat al rotatiu espanyol que els cambrers no van poder fer res per imposar l'ús de la normativa entre els clients. El mateix propietari de l'establiment, Mauro Maqueda, va explicar com "obliguen" als clients a respectar la normativa i que "cada nit fem fora a gent perquè no es comporta".

Fonts policials han assegurat que incidents d'aquest tipus no són els primers que es produeixen en aquest local (amb llicència per a fer les funcions de restaurant i bar musical). Dissabte passat una patrulla dels Mossos d'Esquadra es van personar a les portes de l'establiment però al comprovar que ja havien tancat van donar mitja volta i se'n van tornar.