Campllong confirma la celebració del festival Musicant que arrenca avui amb Locus Desperatus

El certamen aplega Jonatan Penalba, Miquel Abras, Black Music Big Gand i Pep Sala

L'Ajuntament de Campllong (Gironès) i la comissió organitzadora del Musicant confirmen que, sempre que no hi hagi noves contra-indicacions sanitàries que ho impedeixin, la celebració de la 17a edició del Musicant de Campllong tira endavant avui tal i com estava previst. 

El festival ha presentat la programació d'enguany a la seva nova web on es detallen els diferents concerts que es podran veure del 25 al 29 d’agost en la que ja és la seva 17a edició. També a través de la web es poden adquirir les entrades, les quals tenen un preu d’entre 12 i 15 euros o bé comprar un pack dels cinc concerts per 50 euros.

Organitzat per l’Ajuntament de Campllong, el Musicant vol ser el Festival de Música del País.

Així doncs, el festival compta amb un total de cinc concerts arrencant avui amb Locus Desperatus, segueix demà amb Jonatan Penalba, Miquel Abras (dijous), Black Music Big Band (divendres) i finalment Pep Sala el dissabte com a concert de clausura.

El Musicant

El Musicant consisteix en un cicle de concerts que tenen com a nexe d’unió la música de creació catalana de tots els temps. A partir d’una junta integrada per persones vinculades al món cultural, polític i econòmic de la comarca, es programen diversos concerts amb els següents objectius:

Potenciar la programació d’obres de compositors catalans de totes les èpoques; recuperar partitures inèdites o poc conegudes; presentar una nova plataforma als intèrprets musicals de les comarques gironines; i finalment, dotar a la comarca d’un nou projecte associatiu i cultural.