Girona ofereix 2.175 places per poder practicar activitat física durant el curs 2020-2021

Les preinscripcions s’obren aquest dimecres i es tancaran el 6 de setembre

L’Ajuntament de Girona ofereix 2.175 places dividides en 135 cursos d’activitats fisicoesportives i aquàtiques per al curs 2020-2021. Aquesta oferta inclou des de cursos de natació de tots els nivells fins a activitats de manteniment, ioga o pilates, passant per l’escola de tenis o l’aquafitness.

Les activitats estan pensades per a tots els públics i inclouen opcions per a nadons, infants, joves, adults, gent gran i infants amb necessitats especials. Concretament, hi haurà 46 activitats fisicoesportives i 89 d’aquàtiques.

La principal novetat de l’oferta per al curs vinent és la incorporació de l’Escola Pericot i la nova sala d’activitats dirigides de la piscina municipal de Santa Eugènia – Can Gibert del Pla com a espais per a la realització d’algunes de les activitats dirigides. Concretament, al centre educatiu es duran a terme activitats de manteniment, pilates i aerotò; i a la nova sala de la piscina es faran sessions de ioga (per a adults i gent gran), entrenament funcional, pilates, gimnàstica dolça per a gent gran i condicionament físic, to i GAC per a adults. D’altra banda, aquest curs a l’Escola Verd també es farà ioga per a adults.

Les preinscripcions per a les diferents activitats es poden fer a partir d’aquest dimecres, dia 26 d’agost, fins al 6 de setembre a través del web. El 15 de setembre es farà pública l’assignació de places i del 15 al 22 de setembre es podran fer les matrícules de les activitats. A partir del 17 de setembre es podran fer també inscripcions directes a les activitats en què hi hagi places lliures. Està previst que  les activitats comencin la setmana de l’1 d’octubre.