El Gerió Digital obté un nou rècord d'audiència, el cinquè consecutiu, amb 290.000 lectors durant el juliol

És l'únic digital de la demarcació que creix en audiència durant cinc mesos ininterromputs

El diari digital de referència a les comarques gironines, El Gerió Digital, ha marcat un nou rècord històric d'audiència amb 290.921 visitants únics registrats aquest passat mes de juny segons ha certificat una auditoria d'OJD Interactiva amb un total de 411.200 visites. Les dades el consoliden com el mitjà de proximitat gironí de més abast entre els lectors de la província de Girona.

En aquest sentit, és l'únic mitjà que ha seguit creixent durant quatre mesos ininterromputs a l'esfera digital de la demarcació registrant un increment del 50,8% al març; un 16,5% a l'abril; un 22% al maig i un 3,3% al juny i un 1,76% al juliol.

La informació més consultada ha estat tota la relacionada amb la crisi sanitària del coronavirus. Des d'un inici, el passat març, es va fer un seguiment exhaustiu de les informacions més rellevants i publicat diversos articles en exclusiva com ara la primera mort per covid-19 a la província com també el cas d'un positiu per coronavirus a la presó de Figueres que va obligar a confinar el mòdul d'infermeria amb onze interns. Pel que fa a les notícies més compartides a les xarxes socials en destaquen el primer dia sense víctimes mortals per coronavirus a la província amb 15.321 persones que ho van compartir a Facebook o la llista dels 187 municipis gironins sense franges horàries obligatòries per fer esport o passejar que van compartir 2.184 persones.

Lenta recuperació econòmica

El director d'El Gerió Digital, Marc Estarriola, confirma una lleugera recuperació pel que fa a la inversió en publicitat i confia que el sector privat no deixi d'invertir en mitjans. "És vital l'ajuda de l'administració en sustentar-nos però no cal oblidar que els ingressos més importants han de provenir de les empreses", assenyala el periodista.

En tota la crisi sanitària s'han publicat a El Gerió Digital 1.431 articles relacionats amb la pandèmia que feien referència a l'àmbit geogràfic de Girona. A nivell de xarxes socials el nombre de seguidors a Facebook s'ha incrementat en 1.760 seguidors (18.502) mentre que a Twitter s'ha crescut en 787 de nous (13.133).