L’Espai Gironès regala als clients 3.000 premis d’entre 10 i 100 euros per fer compres al centre

Cal registrar-se prèviament a un web

L’Espai Gironès ha posat en marxa aquesta setmana la campanya Passaport a l’Espai per repartir als seus clients premis d’entre 10 i 100 euros per fer compres al centre comercial. Aquest mes d’agost es repartiran 3.000 passaports individuals que s’entregaran en una targeta regal d’ús exclusiu per a qualsevol dels establiments.

Hi podran participar tots els clients que prèviament s’hagin registrat al web que ha estat dissenyada exclusivament per a aquesta promoció o en el formulari de Facebook de la mateixa campanya. Un cop inscrits rebran un correu electrònic de confirmació i el passaport es podrà recollir a partir del dia següent i fins a un màxim de 7 dies al punt d’atenció ubicat a la Plaça del Foc de dilluns a dissabte, de 10 del matí a 13h i de les 16h a les 21h. Els passaports s’entregaran de manera aleatòria, tancats i els clients hauran de portar el seu DNI. Les targetes regal tindran validesa fins el 31 de desembre d’aquest any.

L’Espai Gironès porta a terme periòdicament campanyes per retornar als clients la confiança depositada en el centre comercial. Aquesta campanya s’emmarca dins el context actual per incentivar i ajudar en les compres amb una acció de regals directes.

Dissabte vinent, 15 d’agost, que és festiu, els establiments del centre comercial estaran oberts.

Recordem que el centre comercial va reobrir el 2 de juny amb les màximes garanties d’higiene i seguretat i que ha estat certificat ha estat certificat com a garantia de màxima seguretat en el context de la pandèmia de la covid-19. Fins ara hi hagut una afluència constant de compradors i s’han respectat totes les mesures obligades, d’ús de mascareta, límits d’aforament i les mesures establertes perquè la compra sigui segura i a la vegada agradable i satisfactòria. Al centre comercial hi treballen unes 800 persones.