Torna la marca Jack&Jones a l'Espai Gironès

Al centre també obre la nova marca de menjars Deboca Ibèric & CIA

Jack&Jones, marca de texans fundada el 1990 i especialitzat en roba esportiva i urbana, disposa des d’aquesta setmana d’una nova botiga a l’Espai Gironès en el que representa el seu retorn al centre comercial amb una àmplia oferta de roba, a més de complements i calçat. Aquesta botiga està ubicada a la primera planta.

D’altra banda, La família Andreu–Baqué amb 90 anys d’experiència en el món de la gastronomia ha escollit l’Espai Gironès per obrir el primer local amb la nova marca Deboca Ibèric & CIA, un lloc per degustar porc ibèric i entrepans.

El gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà, destaca que aquestes incorporacions "mostren un cop més el dinamisme i la confiança que genera el centre comercial, tant pel que fa als establiments que hi aposten com per als clients".

La setmana passada es va obrir la Casa de las Carcasas, que  tenia fins ara, a les comarques gironines una botiga al Baix Empordà. El nou establiment està ubicat a la planta baixa del centre comercial, davant el supermercat Caprabo. La Casa de las Carcasas va néixer el 2012 com un projecte emprenedor dedicat a la venda de tot tipus d’accessoris per a mòbils i tauletes.

L’Espai Gironès s’ha adaptat al nou escenari de la pandèmia des que va reobrir el 2 de juny amb les màximes garanties d’higiene i seguretat i que cada dia les reforça més per sumar noves mesures de reforç a les establertes per la normativa.

Fins a dia d'avui s'ha registrat una afluència constant de compradors i s’han respectat totes les mesures obligades, d’ús de mascareta, límits d’aforament i les mesures establertes perquè la compra sigui segura. Al centre comercial hi treballen unes 800 persones.