Detingut per agredir un home amb un bastó de fusta durant una baralla a Blanes

El detingut tenia un ordre de cerca i captura per diversos delictes pendents

Diversos agents de la Policia Local de Blanes (Selva) han procedit avui a la detenció del presumpte autor d’una agressió a un altre home, tots dos d’origen estranger. Els fets han tingut lloc a un quart de quatre de la matinada, al Passeig de la Marina de Blanes, a la terrassa d’un bar que estava recollint per fer el tancament.

Una trucada a la Policia Local els ha alertat que dos homes havien iniciat una baralla que ha acabat amb un d’ells amb un trau al cap produït amb un bastó de fusta. Tot sembla indicar que la baralla s’ha iniciat entre els dos homes per un tema personal, perquè un d’ells li reclamava un deute pendent. Quan la Policia Local ha rebut l’avís, s’ha personat al lloc de fets i ha recollit les explicacions de tres testimonis sobre la descripció de l’agressor, que havia fugit en direcció al centre de la vila.

Paral·lelament, s’ha donat avís als Mossos d’Esquadra i s’ha activat el Sistema d’Emergències Mèdiques, que ha participat amb dues unitats. Una d’elles ha fet la primera assistència a la víctima, que presentava un trau al cap que ha necessitat punts de sutura, i després l’ha traslladat a un centre sanitari per completar l’atenció.

La operació policial i d’atenció a la víctima s’ha enllestit en poc més d’una hora, finalitzant a un quart de cinc de la matinada.

En cerca i captura

Mentrestant, un cop localitzat i identificat el presumpte autor de l’agressió amb la descripció facilitada, la Policia Local ha comprovat que tenia pendents diverses ordres de cerca i captura per lesions, conducció temerària i contra la salut pública, entre d’altres. Els agents han procedit a la seva detenció i poc després l’han lliurat als Mossos d’Esquadra. En aquest darrer sentit, està previst que demà divendres el detingut passi a disposició judicial.