Detingut un jove per robar amb violència colònies d'una botiga de Girona i intentar-ho per segon cop

El noi es va resistir davant els Mossos d'Esquadra durant la detenció

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 25 de juliol, a Girona, un jove de 23 anys, nacionalitat Guineana i veí de Salt (Gironès), com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació i un delicte de resistència als agents de l’autoritat.

Els fets van passar a carrer Sant Sebastià de Girona on els mossos van saber que un noi havia irromput en un establiment comercial mostrant-se molt agressiu envers la dependenta de la botiga i amb intimidació havia robat algunes ampolles de colònia.

Quan els mossos van arribar al lloc dels fets el jove ja havia abandonat l’establiment, acte seguit van iniciar-ne la seva recerca. Moments més tard els agents el van trobar intentant accedir de nou a l’establiment colpejant la porta, ja que la dependenta del local en veure’l havia tancat amb clau.

Els mossos el van aturar, identificar i detenir com a presumpte autor del robatori amb violència i intimidació i també  li van imputar un delicte de resistència als agents de l’autoritat ja que es va mostrar agressiu en el moment de la detenció.

El detingut, que té antecedents, va passar el dia 26 de juliol a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.