La Casa de las Carcasas obre un establiment a l'Espai Gironès

És el segon a la província de Girona

La Casa de las Carcasas, especialitzada en personalitzar dissenys per a qualsevol model de funda de mòbil ha obert aquesta setmana a l’Espai Gironès la primera botiga a l’àrea de Girona.

La marca tenia a les comarques gironines una sola botiga al Baix Empordà. El nou establiment està ubicat a la planta baixa del centre comercial, davant el supermercat Caprabo. La Casa de las Carcasas va néixer el 2012 com un projecte emprenedor dedicat a la venda de tot tipus d’accessoris per a mòbils i tauletes. Actualment ofereix un ampli estoc de productes i models, tant per els nous dispositius com per a aquells que ja porten temps al mercat. Actualment compta amb més de 120 botigues a l’Estat.  

El gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà, valora de manera molt positiva aquesta nova obertura en el context actual i ho considera una mostra més de la confiança que genera el centre comercial, que s’ha adaptat al nou escenari des que va reobrir el 2 de juny amb les màximes garanties d’higiene i seguretat i que cada dia les reforça més per sumar noves mesures de reforç a les establertes per la normativa.

Fins ara hi hagut una afluència constant de compradors i s’han respectat totes les mesures obligades, d’ús de mascareta, límits d’aforament i les mesures establertes perquè la compra sigui segura i a la vegada agradable i satisfactòria. Al centre comercial hi treballen unes 800 persones.