Cau un jove de 15 anys d'un segon pis fent 'balconing' a Platja d'Aro

El jove, de nacionalitat alemanya, va ser traslladat a l'Hospital de Palamós amb diverses contusions

Nou cas de 'balconing' a les comarques gironines. En aquesta ocasió, a Platja d'Aro. Un jove turista alemany de 15 anys va quedar ferit en intentar passar des d'una habitació a una altra d'un hotel a través de la balconada. Els fets van tenir lloc dissabte al vespre, quan faltaven pocs minuts per tres quarts de nou.

El turista s'allotjava a l'Hotel Rosamar, situat a la plaça Major del municipi, molt a prop de primera línia de la platja. El jove, mentre intentava passar des d'una habitació a l'altra a través de la façana, va caure i va precipitar-se al buit des d'un segon pis.

Una ambulància va traslladar el turista -que estava conscient- fins a l'Hospital de Palamós. Segons ha informat el centre sanitari, el jove va ingressar amb diverses contusions. El jove ha quedat internat a l'hospital fins aquest dilluns, moment en què els metges li han donat l'alta.

Les arriscades peripècies que alguns turistes practiquen mentre estiuegen a la Costa Brava, però, no sempre acaben amb contusions. A finals del mes de juny, un altre alemany de 19 anys va morir en precipitar-se al buit des d'un setè pis a Lloret de Mar.

El jove s'allotjava a l'Hotel Frigola, situat a l'Avinguda Just Marlès, i va intentar saltar des del teulat fins a l'edifici contigu, on hi ha els apartaments Blau, per banyar-se a la piscina. El noi, però, no va aconseguir arribar-hi, es va precipitar al buit i va morir a l'acte. A més d'aquest jove alemany, a Lloret de Mar ja hi ha dos turistes més que han perdut la vida aquest any en caure des d'edificis.