Detinguda una dona acusada d'apunyalar el seu marit a Sils

La víctima va ser vista al centre cívic amb la roba plena de sang prenent una copa

Els Mossos d'Esquadra, conjuntament amb la Policia Local de Sils (Selva), han detingut aquesta matinada a una dona acusada d'apunyalar al seu marit al pit segons ha avançat Diari de Girona.

Els fets han tingut lloc pels volts de dos quarts de dotze de la matinada quan l'home, ja apunyalat, s'ha dirigit al bar del Centre Cívic per prendre alguna cosa amb la roba plena de sang. Els mateixos usuaris han trucat a la policia que s'hi han desplaçat juntament amb una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Un cop allà han comprovat que havia estat apunyalat de poca profunditat al pit i d'allà se l'ha traslladat a l'Hospital Josep Trueta de Girona on ha quedat ingressat.

Mentrestant els agents han anat a casa de la parella i han detingut a la dona com autora de l'apunyalament i han recuperat el ganivet que suposadament hauria utilitzat contra el seu marit.

La detinguda ha explicat als agents que han discutit i li ha clavat la ganivetada. L'edat d'ella i la víctima és de seixanta anys i no tenen antecedents ni denúncies prèvies per violència de gènere. La dona passarà les properes hores a a disposició del jutge de guàrdia de Santa Coloma de Farners.