Budó admet que al Govern li preocupa l'evolució del coronavirus a l'Alt Empordà

La consellera recorda que hi ha més brots apart dels del Segrià i l'Hospitalet

La consellera de la Presidència, Meritxell Budó, ha admès que al Govern li "preocupa" l'evolució del coronavirus a l'Alt Empordà. "Hi ha alguna dada que ens preocupa i s'està analitzant", ha dit Budó. A la comarca, s'ha registrat un repunt de casos i de fet, la Fundació Salut Empordà –que gestiona l'hospital de Figueres- ha tornat a restringir les visites de familiars.

La consellera ha recordat que els brots de la covid-19 "hi són i són presents", no només al Segrià i a l'Hospitalet, sinó també a Barcelona ciutat i en d'altres zones de Catalunya. Budó però, no ha volgut avançar quines mesures s'adoptaran per frenar aquest nou avenç de la pandèmia i s'ha remès a esperar fins després de la reunió del Procicat.

La consellera ha reiterat que cal analitzar amb els diferents Departaments les properes mesures a emprendre per contenir el virus. "Però el que sí que puc dir és que el Govern basarà les decisions en funció dels criteris que marquin les autoritats sanitàries amb l'anàlisi de les dades epidemiològiques", ha reiterat. "Estem acabant d'analitzar les dades per veure quina és la fotografia al país a dia d'avui, pel que fa a brots i presència del virus en les diferents regions, i a partir d'aquí prendre decisions", ha conclòs.