La Fundació Salut Empordà informa de vuit casos més per coronavirus i restringeix visites a l'hospital de Figueres

En sumen 23 des del passat 1 de juliol

La Fundació Salut Empordà ha comunicat avui que des de divendres passat s'han detectat un total de 8 casos nous de coronavirus, que sumats als registrats des de l'1 de juliol, assoleixen un total de 23 positius.

Aquest brot ha deixat a cinc persones hospitalitzades (dues més al llarg d'aquest cap de setmana) i dues d'elles ja ha estat donat d'alta (una al cap de setmana).

L'ingrés de pacients era una circumstància que no es produïa des del passat 8 de juny, moment en que es va donar d'alta el darrer pacient que es trobava a l'hospital de Figueres.

Donat que torna a haver-hi una reactivació de casos de covid-19 ingressats, des de la Fundació Salut Empordà es considera necessari tornar a restringir les visites d’acompanyants al pacients ingressat per altres malalties no relacionades amb coronavirus de l’Hospital de Figueres. S’estableix de nou a la franja horària de 13 a 15h i de 18 a 20h. Aquesta mesura serà efectiva a partir del dia dimecres 15 de juliol.

A dia d'avui els centres de la Fundació Salut Empordà han registrat 357 casos positius de covid-19 al llarg de tota la crisi sanitària, inclosos els detectats aquest juliol.

La Fundació compren l'Àrea Bàsica de Salut de l'Escala, l'Hospital de Figueres, el Centre Sociosanitari Bernat Jaume i Salut Empordà Healthcare.