Registren dos positius més per coronavirus al centre de primera acollida l'Estany de Sant Gregori

Es tracta de dues educadores que ja es troben a casa confinades

Dues educadores del centre de primera acollida l'Estany de Sant Gregori (Gironès) han donat positiu per coronavirus segons ha confirmat a aquest diari el Departament de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya.

Aquests casos se sumen al del menor detectat dissabte passat i que havia començat a presentar simptomatologia dies erere, fet que va posar en alerta a la direcció del centre. Aquest dilluns un equip de sanitaris del Departament de Salut es van desplaçar fins a les instal·lacions per tal de realitzar la prova PCR a tots els menors com també a la resta d'educadors.

Avui s'ha informat que tots els joves han donat negatiu per covid-19 i la resta de treballadors també exceptuant dos casos que s'han infectat. Des de la Generalitat expliquen que les dues treballadores ja es troben confinades a casa seva i s'ha procedit a la seva substitució.

El centre de primera acollida l'Estany està situat a la casa de colònies de Sant Medir i gestionat per la Fundació Diagrama amb seu a Múrcia.