Un ferit en un tiroteig a un bar de Lloret de Mar

L'autor dels fets ha estat detingut poc després

[ACTUALITZAT 12:38h] Un home ha resultat ferit aquest matí en un bar situat al barri de Fenals de Lloret de Mar (Selva) després d'un tiroteig segons ha pogut confirmar aquest diari.

Els fets han tingut lloc pel voltants de dos quarts d'onze del matí quan un individu armat s'ha aproximat a la terrassa del bar situat al carrer Narcís Damià i Domènech on hi havia la víctima consumint i li ha disparat almenys un tret que la deixat ferit per després abandonar el local caminant. El bar, que porta per nom Bodega el Cid, es troba a la carretera que enllaça amb Blanes (Selva)

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat un helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i tres ambulàncies que l'han traslladat amb caràcter d'urgència a l'Hospital Josep Trueta de Girona. Des de l'hospital han assenyalat que l'home es troba estable i les properes hores podria rebre l'alta mèdica. Fonts policials han apuntat que la víctima hauria rebut un tret a la cama.

També s'hi han desplaçat agents de la Policia Local de Lloret de Mar que han detingut al pistoler de nacionalitat polonesa. Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Blanes s'han fet càrrec de la investigació que semblaria estar relacionada amb una venjança per tràfic de drogues.