Ben Harper sedueix Cap Roig

El músic nord-americà ha constatat el seu idil·li amb les llegendàries Weissenborn, segell del seu estil personal

El concert ha començat amb Feel Love per anar incrementant el ritme, combinant un repertori més acústic amb cançons més roqueres. L'han seguit Happy in the Sun, Burn to Shine, Rock and Roll is free, Suzy Blue, Lonely Day, Fly One Time, Glory, Forever Young o Walk Away, fins arribar a les més de 20 cançons. 

Un "hauria d'aprendre castellà" ha arrencat alguns aplaudiments modestos, lluny de la connexió que ha establert amb el públic quan s'ha rebatejat amb el nom de 'Benito' Harper, sobrenom que els espectadors han corejat a l'uníson al reclamar el primer bis, amb cançons d'un ritme rocker, seguida d'un segon bis acústic que, en bona mesura, ha fet sense la banda, que s'hi ha afegit cap al final. Harper ha demostrat total sintonia amb el públic durant les prop de tres hores que ha durat el concert.

Des de 1994, Ben Harper ha publicat deu àlbums d'estudi i tres en directe i ha realitzat deverses de gires i actuacions a tot el món. Harper va guanyar dos premis Grammy el 2005 per l'àlbum 'There Will Be A Light' amb els Blind Boys of Alabama I el 2011 ha publicat el seu ultimo disc 'Give Till It's Gone'.