L'incendi al CAP Jordi Nadal de Salt obliga al seu tancament durant l'estiu

Ha causat danys en diverses consultes, sales de cirurgia i reunions

L'incendi que aquesta matinada s'ha declarat al CAP Jordi Nadal de Salt (Gironès) ha obligat a tancar-lo temporalment mentre es reparen els desperfectes ocasionats.

Els Bombers han rebut l’avís a dos quarts de sis de la matinada, quan un dels veïns del centre ha detectat les flames. En aquell moment el CAP estava tancat i no hi havia ningú. Els bombers han desplaçat al lloc dels fets set dotacions, i han donat controlat el foc a les set del matí i donat per totalment extingit dues hores més tard.

L’incendi ha començat en un magatzem situat a la planta baixa, i ha causat danys principalment a la segona planta del CAP, on hi havia les consultes d’ecografia, espirometries, la sala de petita cirurgia,  la sala de treball de les infermeres gestores de casos, un magatzem i la sala de reunions.

L’activitat assistencial ha estat reubicada immediatament al CAP Alfons Moré, situat al Passeig Marquès de Camps 52-54 del mateix municipi de Salt, on s’han desplaçat els professionals del centre.

Està previst que l'activitat es concentri en aquest centre mentre durin els treballs per reparar els danys ocasionats, que es podrien allargar durant l'estiu.

El CAP Alfons Moré també acollirà el servei d’atenció continuada dels cap de setmana i festius, és a dir, l’atenció a les urgències de 8h a 20h.