El Festival Isaac Albéniz de Camprodon s'adapta a la covid-19

La 35a edició serà del 5 de juliol al 13 d'agost amb sis concerts i només un de pagament

El Festival de Música Isaac Albéniz de Camprodon (Ripollès) també s'ha hagut d'adaptar a les mesures de seguretat de la covid-19. El certamen, que té per objectiu apropar la música clàssica, es farà del 5 de juliol al 13 d'agost i cinc dels sis concerts seran gratuïts i a l'aire lliure.

Des de la fundació i l'Ajuntament han apostat per celebrar la 35a edició per mantenir aquesta cita cultural de la comarca. Si bé inicialment es volien programar deu concerts, finalment s'ha decidit fer-ne sis. L'únic que serà de pagament serà el concert del pianista Rubén Lorenzo al Monestir que interpretarà 'Suite Iberia' en el concert de cloenda. Entre els artistes convidats hi ha Dúo del Mar i el duo a piano Larisa Loginova i Gennady Dzyubenko.

"No podíem fallar", explica la regidora de Cultura de Camprodon, Maria Àngels Reixach, que recorda que enguany serà la 35a edició. Per poder tirar-ho endavant, han decidit adaptar el format: menys concerts i a l'aire lliure.

També hi haurà el concert dels professors participants al 19è curs internacional de música Isaac Albéniz, que es farà del 5 a l'11 de juliol, i un altre amb els alumnes premiats l'any passat.