Lloret de Mar manté les platges obertes per Sant Joan però no hi permet fogueres ni festes

La Policia Local té previst un dispositiu especial de seguretat ciutadana

Seguint les directrius dels darrers anys, Lloret de Mar (Selva) no permetrà fer fogueres aquesta revetlla de Sant Joan. Les platges romandran obertes i hi haurà accés lliure però sempre complint les ordenances municipals.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Jordi Sais, remarca que “entre d’altres, estan prohibides les festes i les celebracions de qualsevol tipus, de la mateixa manera que tampoc no està autoritzat el consum de begudes alcohòliques ni l’ús d’aparells que provoquin contaminació acústica”.

El regidor ha demanat també que es mantingui una actitud “prudent i de responsabilitat per evitar els contagis de la covid-19” i recomana utilitzar la mascareta, mantenir la distància de seguretat de 2 metres, i rentar amb freqüència les mans amb aigua i sabó.

Des d'avui Catalunya ha entrat en la fase de represa i, per tant, estan permesos els desplaçaments en tot el seu àmbit territorial. El regidor explica també que “amb l’entrada a la nova fase esperem tenir un increment de persones que vindran a celebrar la revetlla de Sant Joan a Lloret de Mar i està previst un dispositiu de seguretat ciutadana per garantir el compliment de les ordenances”.