Puig demana als tafaners no trepitjar la zona afectada per l'incendi

El conseller subratlla que encara cal mantenir les vies secundàries plenament operatives per als equips d'emergència

El conseller d'Interior, Felip Puig, ha demanat als tafaners que s'abstinguin de visitar la zona calcinada pel foc de l'Empordà per no entorpir les tasques d'extinció.. La crida l'ha fet per evitar que es col·lapsin les vies secundàries que al llarg dels propers dies encara necessitaran els Bombers. Al llarg d'aquest dimarts els Mossos d'Esquadra ja n'han tallat algunes per garantir que no hi hagués cap problema de circulació.

Cal que tothom "doni marge" als serveis perquè puguin fer la seva feina. Totes les vies han quedat ja alliberades menys les que uneixen Boadella amb Terrades i Darnius amb Boadella, que segueixen tancades precisament per facilitar la mobilitat dels camions.

Via tallada

La GI-504 és l'única carretera que queda tallada aquesta nit a causa de l'incendi de l'Alt Empordà, que ja ha entrat en fase de control des de dos quarts de nou del vespre. Està tallada de Boadella i Terrades, entre els quilòmetres 0 i 7, segons informa els Servei Català de Trànsit. Les altres tres que estaven tallades fins aquest vespre ja s'han pogut reobrir. Són la GI-500 entre Agullana i la N-II, la GI-502 entre Darnius i la N-II i la GI-510 entre Terrades i Gerds.