Un home degolla la seva parella sentimental a Salt i el detenen a Mataró

No ha passat ni una setmana de l'últim crim per violència de gènere al municipi gironí

'Jo estava a casa i vagi sentir un crit de mort en el moment que la van degollar', així ho ha narrat Loreto Miño, una veïna reident al carrer Països Catalans que assegura haver estat testimoni del crim que ha tingut lloc a dos quarts de quatre de la matinada d'avui. Segons Miño, l'home ha fugit corrents després de degollar a la seva parella i pocs minuts més tard han arribat els Mossos d'Esquadra. 'En primer moment s'han pensat que només tenia un tall a la cara i no s'han adonat que estava degollada. Hi havia molta sang per tot arreu, l'ambulància ha trigat molt en arribar i quan ho ha fet ja era massa tard', ha sentenciat la veïna.

Justament, dilluns passat una altra dona va morir a mans de la seva parella sentimental a Salt. Els fets han tingut lloc al mig de la via pública, davant del número 35 del carrer Doctor Castany. L'home va esperar la dona a la porta del seu domicili, i quan ella va arribar la va matar.

Actualització 13:50h

La dona que han mort aquesta matinada a Salt (Gironès), Mònica Gonzàlez, ha perdut la vida després que la seva parella l'hagi degollat amb un ganivet a la porta de la casa d'ella. La noia, de 32 anys, vivia al número 139 de l'avinguda Països Catalans amb els seus pares. A dos quarts de quatre de la matinada, la noia tornava a casa amb la seva parella i, per raons que es desconeixen, ell l'ha matat fent-li un tall al coll. L'home ha fugit del lloc dels fets en cotxe cap a Mataró, on viu, i des d'allà ha trucat al 112 per relatar què havia passat. La policia l'ha detingut pels volts de les sis. Es tracta de José L. R., de 30 anys.

  • Una veïna, Loreto Miño, explica com s'ha produït el crim
  • La veïna explica que ha sentit crits al moment que l'home degollava la seva parella