Un Tony Bennett en plena forma meravella al públic de Cap Roig

El crooner va desplegar un ampli repertori en una hora i quart de concert

"Volem fer un concert en família i per això us volem presentar a Antonia Bennett", va dir la veu en off en un anglès amb marcat accent de Brooklyn. La filla de l'artista va pujar a l'escenari amb un elegant vestit negre per iniciar la seva intervenció interpretant "Too marvelous". L'actuació va durar uns vint minuts aproximadament, temps que va servir perquè el nombrós públic que feia tard pogués seure a les seves butaques en una nit que va fregar el ple. Antonia, que tenia problemes per trobar la distància correcte amb el micròfon, va oferir moments brillants com quan va interpretar "Lucky guy", dedicada al seu pare.

Finalment, quan passaven 25 minuts de les deu de la nit prenia el relleu damunt de l'escenari Tony Bennett, que va donar la benvinguda als presents interpretant "Watch what happens", del compositor francès Michel Legrand. El crooner es va mostrar en plena forma, donant saltironets i ballant damunt l'escenari de Cap Roig deixant enrere la suposada aparença que se li adjudica a un octogenari.

Bennett va repassar els grans èxits de la seva carrera, iniciada el 1950 després de tornar de lluitar a la fase final de la Segona Guerra Mundial. L'artista va recordar especialment "Boulevard of broken dreams", enregistrada aquell any però que no va esdevenir un èxit fins el 1952, quan li va afegir uns arranjaments més llatins. El cantant nord-americà va aprofitar la complicitat de la nit per explicar una petita anècdota relacionada amb la cançó "Smile", composada per Charles Chaplin i que apareix la pel·lícula Modern Times (1936). L'encarregat de posar-hi lletra fou Geoffrey Parsons, qui Bennett va visitar als anys 60 a Suïssa. "Una vegada vaig anar-lo a veure a casa seva i em va donar les gràcies per haver fet famosa la seva cançó. Em va dir -Moltes gràcies, senyor Tony Chaplin", va narrar el cantant despertant les rialles del públic.

La nit també va oferir un altre moment familiar quan Antonia va tornar a l'escenari per cantar "Old friends" a duet amb el seu pare. Si a l'inici es deixava entreveure que Antonia no té el carisma ni l'experiència del crooner aleshores ja no en va quedar cap dubte. La resta de la vetllada va deixar pas a grans èxits com "Shadow of your smile", "For once in my life", "San Francisco", "The way you look tonight" i "Fly me to the moon" amb la qual va cloure el concert.

Bennett, que va programar el repertori minusciosament per seguir-lo de cap a peus, no va premiar al públic de Cap Roig interpretant més temes dels que tenia previstos, malgrat la insistència del respectable que el va ovacionar durant minuts. L'única persona de la nit que es va emportar un record de l'artista fou Lady Gaga, a qui li va dedicar "The good life". El nord-americà va abandonar l'escenari després d'una actuació express que va ocupar una hora i quart en total.